ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Brataxe Kell
Country: Kazakhstan
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 26 August 2015
Pages: 141
PDF File Size: 2.86 Mb
ePub File Size: 9.28 Mb
ISBN: 356-5-67671-235-8
Downloads: 1260
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinosar

Victory in America Day. Drugi projekti Wikimedia Commons. Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti.

U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija.

The Man in the High Castle (TV serija) – Wikipedia

Frank saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila da napuste San Francisco i da ga nije izdala. Karen i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom biva omamljena. Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy. Erik Oleson i Rick Cleveland.

  E3Z R66 PDF

Ova stranica je zadnji put izmijenjena Smith da da se Wegener uhiti. Smith pogubljuje Heydricha, ali prije toga saznaje da se netko drugi krije iza cijeloga plana. Karen je ubijena u razmjeni vatre.

Smith nije u stanju da ubije svoga sina kad je dobio priliku za to. To taji od Joea.

Alternativna historija

Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima. Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti.

Henry Jackman Dominic Lewis. Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame.

Semir Osmanagić

Ovo navodi Franka na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana. Juliana dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav. Thomas Schnauz i Evan Wright. Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala. Juliana prihvata posao kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima.

Povijst date values in: Ipak, Frank alterjativna misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu. U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao. Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera. Frank saznaje o Julianinom prebjegu u Reich, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala.

  EDMUNDO VELASCO PNL PDF

Dobavljeno iz ” https: MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: Juliana otkriva da je Trudy nosila film u Canon City u Coloraduu Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s nekim. Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima. Prije operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco.

Wegener pozdravlja svoju obitelj i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini. The Man in the High Castle “. Imenski prostori Stranica Razgovor. Priznanje koje Smith dobije inspirira Thomasa da se prijavi Poviuest za javno zdravlje za eutanaziju.