ANTWERPEN STRATENPLAN PDF

Antverpia; Gallis Anvers. Vernacule Antwerpen. – Blaeu J., Old, antique bird’s- eye view plan of Antwerp, by Joan Blaeu. Oud antiek stadsplan. Stratenplan van de provincie Antwerpen. Front Cover. Advanced Advertising Bibliographic information. QR code for Stratenplan van de provincie Antwerpen. Een nieuwe woonwijk. In het zuiden van Antwerpen. Die aansluit op de stad en uitziet op de Schelde. Waar resoluut de kaart van duurzaamheid wordt.

Author: Mezuru Feran
Country: Mexico
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 21 December 2007
Pages: 18
PDF File Size: 8.42 Mb
ePub File Size: 15.63 Mb
ISBN: 640-2-40111-958-2
Downloads: 17084
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Balmaran

Antwerpen biedt alle facetten van een wereldstad, maar past nog altijd in uw zak.

Stratenplan Antwerpen – Plattegrond Antwerpen – Gratis Stratenplannen

Al wandelend valt de gehele stad uitstekend te verkennen. De verschillende bezienswaardigheden en andere interessante plaatsen liggen op een korte afstand van elkaar en zijn daarom goed te voet bereikbaar.

Daarnaast heeft Antwerpen in de loop der jaren het historisch centrum steeds verder verkeersvrij gemaakt. Inmiddels is ongeveer een vijfde van dit centrum vrij van verkeer en daarmee een heerlijk gebied om doorheen te wandelen. Ook in de rest van de stad zult u atwerpen auto nodig hebben, het openbaar vervoer in de stad is uitstekend geregeld en biedt de mogelijkheden om gemakkelijk door de gehele stad heen te reizen, zonder vervelende strtaenplan.

  JAMES SHELBY DOWNARD PDF

In Antwerpen rijden zowel bussen als trams, waardoor elke bezienswaardigheid gemakkelijk en snel te bereiken valt. Deze uitstekende bereikbaarheid geldt zowel overdag, ‘s avonds als ‘s nachts.

PIET Moodshop | Poster Antwerp

Tijdens de vaste stapavonden van de meeste mensen rijden de trams tegenwoordig langer door, waardoor het geheel beter aansluit op het nachtnet en iedereen na een avondje uit veilig thuis kan komen met het openbaar vervoer. Antwrpen stratenplan van Antwerpen door Stratenplansite.

Het openbaar vervoer is niet voor niets zo goed geregeld in Antwerpen.

Er zijn talloze musea gehuisvest in Antwerpen, die allerlei interessante collecties antewrpen bieden hebben. Red Star Line was een rederij die vooral aan het eind van de 19e en het begin van de 20ste eeuw erg populair was. In die tijd werden er bijna drie miljoen mensen door de rederij verscheept. Daarnaast staat Antwerpen bekend om de verschillende mode musea.

Map of Noorderwijk

Het bekendste museum op dit gebied is het ModeMuseum MoMu. Dit museum mag dan ook niet ontbreken tijdens een bezoek aan de stad, mode leeft in Antwerpen.

Een andere niet te missen bezienswaardigheid is het Centraal Station van Antwerpen. Anders dan in strwtenplan andere steden is het station een bezienswaardigheid op zich en wordt er zelfs internationaal over gesproken.

Zo heeft het Amerikaanse weekblad NewsWeek het station gerekend tot de 5 mooiste station over de wereld. Hiermee wordt het Centraal Station, dat volledig gerenoveerd is, op de antwerpe gezet en is het een populaire bestemming voor veel mensen die Antwerpen bezoeken en graag een stukje cultuur van de stad mee willen pikken. Een andere bezienswaardigheid is de kathedraal in Antwerpen.

  HYPOSTASIS OF THE ARCHONS PDF

De bouw van het enorme bouwwerk heeft jaar geduurd en werd daarmee het hoogste gebouw in Antwerpen. Het hoogste punt ligt op meter en is daarmee vanuit de wijde omtrek goed te zien. In de kathedraal bevinden zich een groot aantal schatten van kunstwerken, onder andere van Rubens.

stratenpln

Parcours Antwerp Pride-parade op zaterdag 11 augustus 2018

De Antwerpse Zoo, in het hart van de stad, mag daarnaast natuurlijk ook niet ontbreken tijdens een bezoek aan Antwerpen. Het is een van de oudste dierentuinen van Europa en herbergt maar liefst 5.

Hieronder vallen onder andere bedreigde diersoorten zoals de bonobo en de okapi. Natuurlijk is er ook heel veel shoppen in Antwerpen mogelijk. De sstratenplan heeft met de Meir 1 van Vlaanderen’s meest populaire winkelstraten — en dat zal je als toerist-shopper geweten hebben!

Contacteer Onsprivacybeleid in ‘t Engels.