KLANTPROFIEL WFT PDF

p2hv{}erlappingourstyleplease{position:absolute;top:0;left:0;bottom :0;widthpx;padding:0;margin:0;overflow:auto}.p2hv. WFT Basis; Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. S.V.C. Workshop Klantprofiel. @ W.F.T. Schade – Leven – Beleggen – Basis. @ D.I.N. Workshop Toekomstvoorzieningen. @ S.E.F.D Assurantie B Diploma.

Author: Talabar Shakatilar
Country: Nigeria
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 12 April 2017
Pages: 164
PDF File Size: 9.60 Mb
ePub File Size: 20.11 Mb
ISBN: 141-1-95839-976-8
Downloads: 45111
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezigore

Figlo Connect Met Figlo Connect richt u in korte tijd een eigen adviesapplicatie of zelfs een complete online verkoop-omgeving in. Kijk dan nu bij de volgende aanbieders: Alleen dan kom je in aanmerking voor een WFT vergunning.

Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de regels van de Wet op het Financieel Toezicht WFT. Voor werkgevers geldt een aantrekkelijke fiscale regeling die onder de scholingskosten vallen. De studiebelasting van de opleiding WFT basis bedraagt gemiddeld 60 tot 70 uur.

WFT Basis Vergelijken v. Na het afronden van de hbo-opleiding is het mogelijk te kiezen voor een vervolgopleiding, zoals de bacheloropleiding financial service management.

Hierdoor betaal je netto een stuk minder aan studiekosten.

Figlo Hypotheken

Wil je weten waar jij je WFT Basis kunt behalen? Heb je vragen over WFT basis? Beroepen Blog Meer jongeren kiezen voor een opleiding tot makelaar 3 weken geleden. Hiermee word je goed voorbereid op het ilantprofiel.

Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. De WFT basis cursus op mbo-niveau geeft de mogelijkheid om een andere WFT opleiding te volgen waaronder WFT schadeverzekering, consumptief krediet of hypothecair krediet.

  GUNGNIR WALKTHROUGH PDF

Daarom bestaat de lesstof uit praktische wdt over hypotheken, klwntprofiel, zorg, krediet, verzekeringen en sparen en beleggen.

Bij deze opleiding ligt het leerniveau hoger, een vooropleiding op havo of mbo-niveau is gewenst. Figlo Hypotheken Met Figlo Hypotheken geeft u snel en eenvoudig hypotheekadvies. Ook kan het behaalde certificaat ingebracht worden als vrijstellingsbewijs, waarbij het gaat om ongeveer 25 studiepunten.

Hiermee toon je aan dat je voldoende deskundig bent om op te treden als financieel dienstverlener. Met Figlo Connect richt u in korte tijd een eigen adviesapplicatie of zelfs een complete online verkoop-omgeving in. Our latest tweets Tweets by figlo.

Nieuwe werknemers krijgen daarom vaak deze opleiding aangeboden. Mensen die moeite hebben met de lesstof hebben mogelijk meer tijd nodig. Inhoudsopgave Voor wie is de cursus of opleiding? Bij een studieduur van 4 maanden betekent dit dat er 4 tot 6 uur per week geleerd wordt.

Digitaal werken by Jordy Frodyma on Prezi

Met Figlo Hypotheken geeft u snel en eenvoudig hypotheekadvies. Wij en andere bezoekers zullen proberen zo snel mogelijk jouw opmerking of vraag te beantwoorden! Het maakt hierbij niet uit of het gaat om hypothecaire kredieten, schadeverzekeringen of sparen en beleggen.

Het hbo-diploma geeft recht op vrijstelling van wfft gelijknamige modules van de hbo-bacheloropleiding.

Meest Mees er t & de Lange Lang Verzekeringen g Ke K nnismaking e en Dienst Diens ve v rlening e

De cursus WFT kent een gemiddelde studieduur van 2 tot 6 maanden. Annuleren Vragen of opmerkingen? Na afloop van de opleiding Wie de cursus WFT basis heeft gevolgd, is in staat om consumenten of bedrijven te voorzien van financieel advies, of hierin te bemiddelen.

Klanten Onze klanten Samenwerkingspartners Succesverhalen.

  ALEX DOGBOY MONICA ZAK PDF

Was deze informatie nuttig? Hierbij wordt er dieper ingegaan op de lesstof uit de mbo-opleiding. Ook is het mogelijk om studiebegeleiding te zoeken, waardoor de studiebelasting niet te veel uitloopt. Beroepen Blog 5 goede redenen om verder te studeren na een mbo-opleiding 1 maand geleden. Cursus of opleiding WFT basis De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding.

Afhankelijk van klangprofiel gekozen opleiding wordt een module afgesloten met een praktijkopdracht. Daarnaast zijn we in staat om met ons netwerk aan integratiepartijen een totaal oplossing te bieden. Laat die dan hieronder achter. Wtf hbo-opleiding WFT basis is moeilijker dan de mbo-opleiding. Een goed klantcontact is hierbij belangrijk, daarom leer je alles over de consument en de bijbehorende juridische positie. WFT basis is verplicht voor iedereen die zich bezighoudt met het geven van financieel advies.

Betaal je de studie zelf en is de opleiding gericht op je huidige of toekomstige beroep, dan zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Ook tussenpersonen en adviseurs kunnen deze opleiding volgen.

Zowel de cursus als opleiding is online als thuisstudie te volgen, vaak afgewisseld met enkele klassikale lessen, een praktijkdag of examentraining.

Onze klanten Samenwerkingspartners Succesverhalen. Het examen WFT basis wordt afgelegd via een erkend exameninstituut. Voor wie is de cursus of opleiding? De cursus of opleiding is door iedereen te volgen op zowel mbo en hbo-niveau.